Eindejaarsfeesten 2014

Daisels Traiteurke Presenteert Eindejaarsfeesten 2014

 

Stel zelf uw menu samen :

 

Hapjes verschillende soorten: keuze uit 5 soorten voor 6,95 euro pp

  • mini garnaalcocktail
  • gerookte zalmfilet met kruidenkaas
  • zalmmousse met bieslook
  • gerookte ham met mozarella en tomaat
  • huisgerookte eendefilet met mango
  • wildpaté met verse ajuinconfituur

Soepen:

  • Tomatenroomsoep met/zonder balletjes 3,00 € per liter ( 1 liter is 3 pers )
  • Pompoensoep met grijze garnaaltjes 3,50 € per liter ( 1 liter is 3 pers )
  • Aspergeroomsoep 3,00 € per liter ( 1 liter is 3 pers )

 

Voorgerechten:

  • Scampi van de chef (6 stuks met of zonder pasta ) 6,50 € pp
  • Wildpaté met ajuinconfituur 5,50 € pp
  • Garnaalcocktail 7,50€ pp
  • Visschelp ( 3 soorten vis: kabeljauw, zalm, tongrolletje )7,50€ pp

Hoofdgerechten:

  • Koud vis en vleesschotel op bord individueel ( vanaf 15 pers in buffetvorm ) PROMO!

            14,95 € pp !! pasta, aardappelsalade en sausjes inbegrepen

  • Hertenragout met gebakken witloof , gemarineerde tomaat en jonge wortel, gebakken

            witloof en aardappelgratin en veenbessen confituur 18,60€ pp

  • Tongrolletjes opgevuld met zalmfilet in witte wijnsaus en aardappelpuree 9,95€ pp
  • Vispannetje van het huis met fijne groentjes met aardappelpuree 9,95€ pp
  • Scampi van de Chef ( 10 stuks) met tagliatelle 9,95 € pp
  • Hertenragout per kg te koop 18,50€ per kg ook per halve kg
  • ALL IN  Gourmet / fondue / teppanyaki met groenten buffetje 17,50€ per persoon
  • groenten , vlees, sausjes koude aardappelen , pasta enz...
  • kalkoengebraad met champignonsaus en warme groentjes en kroketten 13,90€ per persoon

 

Desserten :

  • Duo van chocomousse ( wit en bruin ) 2,80€ pp
  • Baverois taart van zwarte woud 2,80€ pp
  • Dessertenpallet van de chef ( 6 soorten dessertjes ) 5,50€ pp
  • Tiramisu van de chef ( individueel verpakt ) 2,80€ pp