Maaltijden aan huis - Traiteurdienst met smaak
Eindejaarsmenu
Daisels Traiteurke stelt voor :
Eindejaarsfeesten 2014
Afhaalgerechten:
Soepen:
Tomatenroomsoep met balletjes 2,5 € p/p
Fluweelzacht witloofsoepje met grijze garnalen 3 € p/p
Heldere Visbouillon 3,50 € p/p
Voorgerechten:
Garnaalcocktail op Oostendse wijze 6,50 € p/p
Scampi van de Chef 7,50 € p/p (6 stuks)
Garnaal/kaas kroket met zijn slaatje 5,50 € p/p
Duo van wildpaté met ajuinconfituur 5,50 € p/p
Hoofdgerechten Vlees:
Kalkoengebraad erwtjes en worteltjes met een sausje van champignon
13,90 € p/p
Hertenragout op grootmoeders wijze met 3 soorten warme groentjes (foto: SAM_0147.JPG (4777962))
18,50 € p/p
Lamsragout op zijn winters met Rodenbach biertje 17,50 € p/p
( warme groentjes : gebakken witloof, gestoofd peertje met veenbesjes en tomaat )
Hoofdgerechten Vis :
Vissersbordje uit de Noordzee 17,50 € p/p
Kabeljauwhaasje met waterkerssaus en truffelpuree 18,50 € p/p
Zeebaarsfilet met bieslooksaus op een bedje van verse groentjes
19,80 € p/p
( verse groentjes: broccoli , bloemkool , witloof , courgette en tomaat )
'Bij de hoofdgerechten is er keuze uit: kroketten, puree, gebakken aardappelen of rijst. Deze zijn in de prijs inbegrepen'
Desserten:
Verse chocomousse of duo van chocomousse ( witte en donkere )
2,80 € p/p
Crème Brûlée 3,00 € p/p
Tiramisu van de Chef 3,00 € p/p
Desserten pallet Traiteurke ( verschillende soorten dessert )
6,50 € p/p
Kaasplankje ( 6 soorten kaas ) 6,5 € p/p
Alle gerechten dienen opgewarmd te worden bij u thuis en worden hygiënisch verpakt.
Alle gerechten dienen ten minste 1 dag op voorhand besteld te worden.
De gerechten kunnen besteld en afgehaald worden in Dennenlaan 9 in Dadizele.
Indien gewenst kan er thuis geleverd worden.