Eindejaarsmenu

 

Daisels Traiteurke stelt voor :

Eindejaarsfeesten 2014

Afhaalgerechten:

 

Soepen:

Tomatenroomsoep met balletjes 2,5 € p/p

Fluweelzacht witloofsoepje met grijze garnalen 3 € p/p

Heldere Visbouillon 3,50 € p/p

 

Voorgerechten:

Garnaalcocktail op Oostendse wijze 6,50 € p/p

Scampi van de Chef 7,50 € p/p (6 stuks)

Garnaal/kaas kroket met zijn slaatje 5,50 € p/p

Duo van wildpaté met ajuinconfituur 5,50 € p/p

 

Hoofdgerechten Vlees:

 

Kalkoengebraad erwtjes en worteltjes met een sausje van champignon

13,90 € p/p

Hertenragout op grootmoeders wijze met 3 soorten warme groentjes (foto: SAM_0147.JPG (4777962))

18,50 € p/p

Lamsragout op zijn winters met Rodenbach biertje 17,50 € p/p

 

( warme groentjes : gebakken witloof, gestoofd peertje met veenbesjes en tomaat )

 

Hoofdgerechten Vis :

 

Vissersbordje uit de Noordzee 17,50 € p/p

Kabeljauwhaasje met waterkerssaus en truffelpuree 18,50 € p/p

Zeebaarsfilet met bieslooksaus op een bedje van verse groentjes

19,80 € p/p

 

( verse groentjes: broccoli , bloemkool , witloof , courgette en tomaat )

 

'Bij de hoofdgerechten is er keuze uit: kroketten, puree, gebakken aardappelen of rijst. Deze zijn in de prijs inbegrepen'

 

Desserten:

Verse chocomousse of duo van chocomousse ( witte en donkere )

2,80 € p/p

Crème Brûlée 3,00 € p/p

Tiramisu van de Chef 3,00 € p/p

Desserten pallet Traiteurke ( verschillende soorten dessert )

6,50 € p/p

Kaasplankje ( 6 soorten kaas ) 6,5 € p/p

 

 

 

Alle gerechten dienen opgewarmd te worden bij u thuis en worden hygiënisch verpakt.

Alle gerechten dienen ten minste 1 dag op voorhand besteld te worden.
De gerechten kunnen besteld en afgehaald worden in Dennenlaan 9 in Dadizele.
Indien gewenst kan er thuis geleverd worden.