Warm buffet

Dit zijn voorbeelden die in een warm buffet kunnen voorkomen , deze zijn altijd bespreekbaar..

Vleesgerechten:

- varkenshaasje in champignonsaus

- kalfsblanket op grootmoeders wijze

- orloffgebraad

- varkensgebraad met jagersaus

- hertenkalfsragoût ( wildseizoen )

_ lamsragoût

- kalkoenfilet met lichte dragonsaus

- kippenboutjes

- enz enz ....

Visgerechten :

- vispannetje op oostendse wijze ( garnaaltjes, mosselen en fijne groentjes )

- tongrolletjes op Normandische wijze ( champignons, garnalen , room , cognac )

- gevulde tongrolletjes met zalm en witte wijnsaus

- zeebarbeel met fijne groentjes en kardinaalsaus ( getomateerd vissausje met sjalotjes en witte wijn )

- kabeljauw met verse kruiden en botersausje

- gebakken kabeljauw omwikkeld in een jasje van gerookte ham en bieslooksaus

- enz enz ...

Had u graag een wens of heeft u een idee , deze kan altijd besproken worden..