Warm buffet
Dit zijn voorbeelden die in een warm buffet kunnen voorkomen , deze zijn altijd bespreekbaar..
Vleesgerechten:
- varkenshaasje in champignonsaus
- kalfsblanket op grootmoeders wijze
- orloffgebraad
- varkensgebraad met jagersaus
- hertenkalfsragoût ( wildseizoen )
_ lamsragoût
- kalkoenfilet met lichte dragonsaus
- kippenboutjes
- enz enz ....
Visgerechten :
- vispannetje op oostendse wijze ( garnaaltjes, mosselen en fijne groentjes )
- tongrolletjes op Normandische wijze ( champignons, garnalen , room , cognac )
- gevulde tongrolletjes met zalm en witte wijnsaus
- zeebarbeel met fijne groentjes en kardinaalsaus ( getomateerd vissausje met sjalotjes en witte wijn )
- kabeljauw met verse kruiden en botersausje
- gebakken kabeljauw omwikkeld in een jasje van gerookte ham en bieslooksaus
- enz enz ...
Had u graag een wens of heeft u een idee , deze kan altijd besproken worden..